ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

Харківську фан-зону відвідали понад півмільйона уболівальників

В оргкомітеті відзначили максимальну кількість фанів під час матчу Німеччина-Нідерланди.

Харківську фан-зону відвідали понад півмільйона уболівальників
Фото: EPA/UPG

У Харкові офіційну фан-зону Євро-2012 за станом на 30 червня відвідали більше ніж 713 тисяч уболівальників.

Про це на прес-конференції в Харкові повідомила заступник директора Департаменту з питань підготовки до Євро-2012 Харківської міської ради Наталія Мірошниченко.

За її даними, найбільше вболівальники відвідували фан-зону в дні, коли в місті проходили матчі Євро-2012, а також у ті дні, коли грала збірна України.

Куратор офіційної фан-зони Євро-2012 в Харкові Надія Росинська зауважила, що найбільше відвідувачів у фан-зоні було 13 червня, в день матчу Німеччина - Нідерланди, коли площу Свободи протягом дня відвідали більше ніж 300 тисяч уболівальників.

За даними Росинської, за цей час відвідувачі харківської фан-зони випили понад 85 тисяч літрів пива, більше за 23 тисячі літрів безалкогольних напоїв і з'їли більше ніж 20 тисяч упаковок снеків.

Мірошниченко запевнила, що абсолютно всі вимоги щодо забезпечення безпеки на фан-зоні були дотримані. "Без жодних пригод, все на даний момент у нас працювало добре", - сказала вона.

Нагадаємо, сьогодні в Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться фінальний матч Європейської першості з футболу, в якому зустрінуться збірні Іспанії та Італії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram