ГоловнаСуспільствоПодії

У Північній Осетії знайшли зниклих українців

Туристи потрапили в негоду.

У Північній Осетії знайшли зниклих українців

Співробітники МНС Росії знайшли ввечері 30 червня в горах Північної Осетії шестеро українців, які не виходили на зв'язок з 26 червня.

Про це повідомила прес-служба МНС Росії з Північної Осетії.

"Вчора знайшли вже. Всі спортсмени живі-здорові. Вони в супроводі рятувальників вже спускаються в табір", - повідомила представник прес-служби.

Близько 13:00 за місцевим часом від керівника групи українських туристів з Луганська у складі шести осіб, які здійснювали сходження на гору Уілпата в Цейській ущелині, було отримано смс-повідомлення: "У нас все в порядку, ночуємо на південному гребені".

За словами представника прес-служби, українці потрапили в негоду.

"Вони потрапили в негоду, їм довелося десь у верхів'ї відсиджуватися. У них сіли акумулятори, тому не могли вийти на зв'язок... Вони вийшли на хатину - табір проміжний, де альпіністи ночівлі свої організовують під час сходжень", - повідомила вона.

Близько 17:00 за місцевим часом на українських туристів вийшла група рятувальників.

Нагадаємо, вранці 30 червня рятувальники МНС Росії отримали інформацію про те, що група українських туристів, що слідувала за маршрутом "Цейські турбази - вершина Уілпата" по південному гребеню в Північній Осетії, не вийшла на зв'язок у встановлений час.

На їх пошуки вирушила група рятувальників Цейського пошуково-рятувального загону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram