ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

Російські вболівальники мало не побили футболістів збірної

За словами журналіста газети "Радянський спорт", Аршавіну та Шаронову доводилося самим відстоювати свої честь і гідність.

Російські вболівальники мало не побили футболістів збірної
Фото: EPA/UPG

Гравці збірної Росії після поразки від Греції в третьому раунді Євро-2012 мало не побилися зі своїми уболівальниками в готелі в Варшаві.

Про це повідомив журналіст газети "Радянський спорт" Олександр Зільберт, який став свідком інциденту.

"Через пару годин після гри в готелі збірної я став випадковим свідком огидних сцен. П'яні, хамуваті і вкрай забезпечені вболівальники (інші і не можуть жити в цьому самому готелі, де номер коштує близько 600 євро) прямо в обличчя ображали і принижували російських гравців. Статус елітних постояльців, мабуть, був настільки високий (один з них козиряв титулом депутата Державної думи), що навіть присутні на інциденті представники служби безпеки РФС не могли з цим толком нічого вдіяти. В результаті футболістам, зокрема, Аршавіну і Шаронову, доводилося самим відстоювати свої честь і гідність. Мало до бійки не дійшло", - зазначив він.

Варто зазначити, що головний тренер збірної Росії Дік Адвокат і президент Російського футбольного союзу (РФС) Сергій Фурсенко не стали чекати від'їзду футболістів національної команди з Варшави і залишили Польщу окремо від решти делегації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram