ГоловнаКультура
Спецтема
Евро 2012

Київську фан-зону хочуть розширити

Учора у фан-зоні та поблизу неї матч дивилися 140 тисяч уболівальників.

Київську фан-зону хочуть розширити
Фото: EPA/UPG

Організатори розглядають питання розширення кордонів фан-зони в Києві.

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"За оцінками УЄФА, вчора у фан-зоні та на прилеглій території вулиці Хрещатик та майдану Незалежності матч Україна - Франція дивилися близько 140 тисяч уболівальників. Щоб уникнути тисняви, входи в офіційну фан-зону навіть тимчасово перекривали. Зараз організатори розглядають питання розширення меж фан-зони. На думку організаторів, особливо гостра потреба в розширенні виникне напередодні фіналу чемпіонату", - сказано в повідомленні.

Також зараз опрацьовують питання залучення додаткового персоналу для прибирання центральної частини міста та встановлення додаткових туалетів.

За оцінкою представника УЄФА, менеджера офіційних фан-зон Євро-2012 у приймаючих містах України та Польщі Томаса Глорі, фан-зону в Києві організовано найкраще.

"Я був у всіх приймаючих містах Євро-2012, бачив усі офіційні фан-зони - і можу впевнено сказати, що всі вони організовані на високому рівні. Однак порівнюючи, вважаю, що фан-зона в Києві є чистою і, напевно, організована краще за всі інші", - наголосив Томас Глорі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram