ГоловнаСуспільствоЖиття

Лівадійський палац закрили для туристів

Працівники установи кажуть про корпоративи для російських нафтомагнатів.

Лівадійський палац закрили для туристів
Фото: crimea-tour.ru

Лівадійський палац-музей у Криму закрили на планову реставрацію.

Про це повідомили в приймальні установи.

Однак не для запису місцеві працівники зізнаються, що насправді музей готують до корпоративного прийому співробітників відомої російської нафтової компанії.

На зачинених дверях табличка: "14 червня палац закрито з технічних причин". За парканом можна розглянути освітлювальні прилади. Навколо все завішано білими фіранками, а безпосередньо на дверях стоїть вибивала, який тримає оборону перед цікавими туристами та журналістами.

На запитання, що відбувається на території палацу, небалакучі робочі сказали лише одну фразу: "Готуємося до корпоративу".

По телефону в приймальні палацу повідомили, що музей справді закрито, проте це не пов'язано з організацією тут корпоративних вечірок.

"Палац закрито, але в нас тривають планові реставраційні роботи", - сказали в приймальні.

Тут також підтвердили, що в рамках реставрації довелося демонтувати мармуровий фонтан в Італійському дворику.

"Фонтан прибрали на реставрацію, його повернуть, звісно, все це було ще раніше заплановано, є офіційні документи, працюємо строго за планом", - сказали в приймальні, проте повідомити, як довго палацбуде закритий, не змогли.

За інформацією "Центр", в італійському дворику відбувається монтаж сцени, а палац-музей буде закрито для вільного відвідування до понеділка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram