ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

Нідерланди подякували Харкову за розміщення вболівальників

У місті діє кемпінг голландських фанів "Оранж-кемп".

Нідерланди подякували Харкову за розміщення вболівальників
Фото: think0.deviantart.com

Міністерство закордонних справ Нідерландів висловило подяку українській стороні за організацію перебування нідерландських уболівальників під час Євро-2012 у Харкові.

Про це під час екскурсії кемпінгом голландських уболівальників "Оранж-кемп" на території Журавлівського гідропарку в Харкові повідомив журналістів директор Департаменту з питань підготовки Євро-2012 з футболу Харківської міської ради Олександр Нечипоренко, говорячи про висвітлених у ЗМІ проблемах з розміщенням деяких уболівальників з Голландії.

"Нідерландська сторона вважає дії української сторони адекватними. Представники МЗС Голландії висловили подяку українській стороні за прекрасну організацію перебування нідерландських вболівальників в Харкові і спроби захистити інтереси голландців належним чином", - сказав О.Нечипоренко.

Він підкреслив, що всіх уболівальників, які прибули на матчі Євро-2012 до Харкова, розміщено належним чином. "Всі влаштовані, всі нормальним чином розміщені, проблем там немає", - підкреслив О.Нечипоренко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram