ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

Названо причину бійки між росіянами і стюардами на Євро-2012

Учасників інциденту очікують неприємності.

Названо причину бійки між росіянами і стюардами на Євро-2012
Фото: youtube.com

Бійка між російськими вболівальниками і стюардами в підтрибунному приміщенні на стадіоні у Вроцлаві почалася через те, що охорона спробувала затримати фаната, який перед цим кинув на поле фаєр.

Про це в інтерв'ю "Спорт-Экспрессу" розповів голова Російського футбольного союзу Сергій Фурсенко.

"Наскільки я розумію, служба безпеки вирахувала ту людину, яка кинула на поле фаєр, і спробувала затримати. Відповідно, його товариші вчинили опір. Хотіли відбити порушника", - сказав Фурсенко.

Також голова РФС додав, що вболівальникам удалося домогтися свого, але "всіх учасників інциденту зафіксували камерами і їх напевне очікують неприємності".

"Тут, у Польщі, відповідні закони значно суворіші, ніж у Росії. Ми, звісно, допомагатимемо своїм, чим зможемо, але той, хто шукає таких пригод, повинен розуміти, на що йде. Хочу ще раз попередити всіх, хто збирається на матчі нашої збірної у Варшаві: правила щодо фаєрів тут дуже жорсткі, а відеоспостереження на Євро організовано прекрасно. Майте це на увазі: все, що в нас забувається, тут буде каратися дуже жорстко", - додав Фурсенко.

Нагадаємо, 10 червня УЄФА розпочала дисциплінарне розслідування щодо російських уболівальників. Причиною стала низка інцидентів під час матчу Росія - Чехія: кинутий на поле фаєр, провокаційні банери, а також расистські образи щодо одного з чеських гравців.

Також в Інтернеті набув поширення ролик, де російські фанати б'ють співробітників стадіону у Вроцлаві після закінчення гри з чехами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram