ГоловнаСуспільствоЖиття

Німецький лікар про здоров'я Попової: вона буде жити повноцінним життям

Питання про подальшу реабілітацію ще не вирішено.

Німецький лікар про здоров'я Попової: вона буде жити повноцінним життям
Фото: http://vebidoo.de

Професор берлінської клініки "Шаріте" Лутц Хармс оглянув жорстоко побиту Олександру Попову, яка перебуває в одній з лікарень Миколаєва.

Хармс ознайомився з історією хвороби, результатами аналізів та інструментальних досліджень, поговорив з лікарями. Для більш повної картини хворій знову зробили комп'ютерну томографію.

За результатами огляду професор Хармс повідомив представників ЗМІ, що стан Саші Попової обнадійливий - особливо, беручи до уваги тяжкість отриманих нею травм: тяжкі пошкодження мозку, численні переломи ребер, проблеми з легенями.

"Зараз пацієнтка потребує кваліфікованого реабілітаційного лікування, проведення інтенсивних фізіотерапевтичних процедур", - повідомив доктор Хармс.

На питання про те, де саме здійснюватиметься реабілітація, професор відповів ухильно, зокрема, це може бути як українська, так і німецька клініка - головне, щоб вона була відповідним чином оснащена та її персонал мав досвід у лікуванні таких уражень.

За словами Хармса, за умови адекватного лікування Олександра Попова повністю відновиться і буде жити звичайним життям, як усі. Проте часу на повне відновлення може піти досить багато - наслідки отриманих травм можуть проявитися і через рік, і через два.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram