ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

Шведи готові самі добудувати табір на Трухановому острові

Шведські вболівальники освоюються в таборі.

Шведи готові самі добудувати табір на Трухановому острові
Фото: Макс Левин

Шведські вболівальники освоюються в підготовленому для них таборі на Трухановому острові в Києві й кажуть, що за необхідності самі зможуть усе там полагодити, інформує радіо "Свобода".

Як розповів журналістам керівник організації шведських уболівальників Camp Sweden Ола Шьостетд, зі створенням табору на Трухановому острові "були проблеми".

"Усі про це знають. Але, схоже, їх вирішують. Сьогодні встановлять ресторан, він буде працювати", - зазначив він.

За словами Шьостетда, вже встановлено достатню кількість душових кабінок і туалетів.

"Але специфіка шведів така, ми говоримо: та годі, нас тут тисячі осіб, дайте нам інструменти, ми все зробимо", - сказав він.

Роботи зі зведення табору для шведських уболівальників на Трухановому острові в Києві вже на завершальній стадії, хоча тільки напередодні туди заселилися майже півтисячі уболівальників. Вартість ночівлі в такому таборі, як розповіли шведи, - 15 євро на добу.

Зазначимо, вчора повідомляли, що шведські вболівальники незадоволені підготовкою кемпінгу на Трухановому острові в Києві. Зокрема, представники Швеції вказали на недостатній тиск у водопроводі та проблеми з електропостачанням.

Нагадаємо, тимчасовий табір для вболівальників розраховано на 2 тис. 929 наметів і 294 трейлерів. Загальна площа території містечка становить 22,62 га і розрахована на 6 тис. 446 жителів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram