ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

Кількість фанів у столиці збільшиться вже 11 червня

Піку завантаженості в агентствах із розміщення очікують 15 червня.

Кількість фанів у столиці збільшиться вже 11 червня
Фото: thebounce.co.za

Основну кількість уболівальників Євро-2012 очікують у Києві 15 червня.

За інформацією агентства з розміщення УЄФА та ПрАТ "Гамалія", кількість фанів у столиці збільшиться вже 11 червня, в день поєдинку між командами України та Швеції, повідомили в прес-службі КМДА.

Піку завантаженості в закладах розміщення очікують 15 червня - в день матчу Англія - Франція. Нині на цю дату заброньовано 4235 місць.

Також особливою популярністю серед уболівальників користується день фінальної гри Євро-2012 - 1 липня. На сьогодні на цю дату вже заброньовано 4328 місць.

Організацією розміщення гостей у столиці займається приватне акціонерне товариство "Гамалія", яке, за результатами міського конкурсу з визначення туристичного оператора, вибороло це ексклюзивне право.

Агентство з розміщення УЄФА - TUI Travel Plc - законтрактувало 48 готелів у Києві на 5231 номер для розміщення "сім'ї" УЄФА, а саме: команд, рефері, партнерів, спонсорів, представників медіа й інших.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що станом на ранок суботи в Україну прибуло 9 тисяч 700 уболівальників, із них 9 червня - 4 тисячі 670 осіб, повідомили в управлінні зі зв'язків із громадськістю МВС України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram