ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

Київ очікує прибуття іноземних "зірок" на Євро-2012

Шакіра планує приїхати на чвертьфінальний матч.

Київ очікує прибуття іноземних "зірок" на Євро-2012
Фото: podrobnosti.ua

Футбольні матчі Євро-2012 на НСК "Олімпійський" мають намір відвідати Х'ю Лорі, Елтон Джон і Шакіра.

Про це пише "Газета Київська".

За інформацією видання, колумбійська співачка Шакіра звернулася до організаторів чемпіонату з проханням допомогти оформити візу. Популярна співачка планує відвідати Київ 24 червня, де на НСК "Олімпійський" гратимуть чвертьфінальний матч переможець групи D і друга команда групи C. Зазначимо, що фаворитом квартету C є збірна Іспанії, в якій грає бой-френд співачки - Жерар Піке.

Також на київських трибунах може з'явитися Х'ю Лорі, виконавець ролі доктора Хауса в однойменному популярному серіалі. За словами організаторів, британська "зірка", чий концерт відбудеться в столиці 20 червня, попросив дістати йому чотири квитки на матч Швеція-Франція 19 червня.

Ходять чутки, що фан-зону на Хрещатику відвідають репер Pitbull і легендарна рок-група "Queen". Раніше свою участь підтвердили Елтон Джон, DJ Taboo з "BlackEyedPeas" і джаз-діва, грузинка Ніно Катамадзе.

Нагадаємо, що Елтон Джон і група "Queen" виступатимуть на майдані Незалежності в Києві з благодійним концертом проти СНІДу напередодні фіналу чемпіонату Євро-2012. Це підтвердила голова фонду "АнтиСНІД" Олена Пінчук на прес-конференції в четвер у Києві.

"Елтон Джон і група Queen за участю Адама Ламберта зіграють проти СНІДу тут на майдані Незалежності", - повідомила О. Пінчук.

Нагадаємо, вчора в Харкові відбулося урочисте відкриття фан-зони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram