ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

На Житомирщині до Євро-2012 відкрили новий пункт огляду авто

Реконструкція обійшлася в 6 млн грн.

На Житомирщині до Євро-2012 відкрили новий пункт огляду авто

Учора в Овруцькому районі Житомирської області на кордоні з Білоруссю в модернізованому міжнародному автомобільному пункті пропуску "Виступовичі" урочисто відкрито до Євро-2012 новий пункт поглибленого огляду автомобілів.

Участь у відкритті оновленого пункту пропуску взяли керівники центральної й обласної влади, митники і прикордонники, місцеві мешканці та журналісти.

Як повідомив на урочистостях начальник Житомирської митниці Микола Тимошенко, "реконструкцію пункту завершили до початку проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу". Він також додав, що пункт побудували в рамках виконання заходів Державної цільової правоохоронної програми "Облаштування та реконструкція державного кордону" на період до 2015 року.

Пункт удосконалює інфраструктуру і збільшує пропускну здатність "Виступовичів".

Уведення його в експлуатацію забезпечить належні умови перетину державного кордону для людей, товарів і транспорту і сприятиме скороченню тривалості митних процедур.

На реконструкцію цього пропускного пункту було виділено з державного бюджету понад 6 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що Державна прикордонна служба України визначила 32 найзручніші пункти пропуску на держкордоні для вболівальників чемпіонату Європи з футболу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram