ГоловнаСуспільствоЖиття

Чоловік вистрибнув із третього поверху райвідділу, щоб уникнути тортур

Правоохоронці проводили допит у справі про жорстоке вбивство.

Чоловік вистрибнув із третього поверху райвідділу, щоб уникнути тортур
Фото: obozrevatel.com

Чоловік, який утік із міліції на Тернопільщині, заявляє, що вискочив із третього поверху райвідділу тому, що правоохоронці знущалися з нього, вибиваючи зізнання.

"Ставили мене на розтяжку. Скільки можна було поставити на ширину, давали аркуш - і руки тримати над головою. Руки німіли, ноги німіли. Говорили, що зізнайся, адже це ти, ми знаємо, що ти", - розповідає втікач.

Міліціонери опитували потерпілого чоловіка і ще два десятки його односельців, оскільки шукали винуватих у резонансному й жорстокому вбивстві подружжя пенсіонерів.

Зараз чоловік прикутий до лікарняного ліжка - у нього забиття голови, хребетно-спинальна травма і перелом тазової кістки.

На недавній прес-конференції керівник обласної міліції розповів про подробиці цього злочину і запевнив журналістів, що незабаром правоохоронці знайдуть бузувірів. Мовляв, підозрювані вже є. Міліціонери ходили по домівках, кажуть очевидці, і забрали у відділок не одного селянина.

"З Іванівки було десь 18 осіб, були люди з Качанівки, Чернелівки. Було ще якихось двоє чужих. Нас усіх загнали в актовий зал, там ми ночували, а потім викликали по дві людини в різні кабінети", - розповідає подробиці потерпілий чоловік.

Після відчайдушного вчинку чоловіка всіх селян одразу відпустили. Обласна прокуратура зараз з'ясовує, чи були дії міліціонерів правомірними.

"Із працівників міліції ніхто не відсторонений від виконання обов'язків. Проводиться перевірка, опитується особа, яка вистрибнула з вікна, та особи, які були присутні при цьому", - повідомив прокурор Підволочиського району Микола Марцун.

В обласній міліції від коментарів відмовляються. Тільки на офіційному сайті написали, що теж проводять службову перевірку. "З невідомих мотивів чоловік вистрибнув з вікна, незважаючи на те, що його намагалися утримати присутні в залі", - йдеться в прес-релізі правоохоронців.

Нагадаємо, чоловік вистрибнув із третього поверху Підволочиського райвідділу міліції Тернопільської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram