ГоловнаСуспільствоЖиття

Малозабезпечені кияни продовжують отримувати допомогу до Дня Києва

Виплати можна отримати в поштових відділеннях.

Малозабезпечені кияни продовжують отримувати допомогу до Дня Києва
Фото: Макс Левин

Київ продовжує виплати соціальної допомоги малозабезпеченим до Дня міста

Допомогу від міста до Дня Києва малозабезпечені кияни отримуватимуть до 6 червня включно.

Про це повідомила перший заступник начальника Головного управління праці та соціального захисту населення Наталія Хоменко.

За її словами, сьогодні зафіксовано випадки звернення киян у Сall-центр із проханням роз'яснити, в які терміни надійде допомога, виділена відповідно з розпорядження голови КМДА Олександра Попова з нагоди Дня Києва.

"Ми проводимо роз'яснювальну роботу, у принципі, люди, які отримують допомогу від столичної влади, знають, що зазвичай період її виплати - від тижня до двох. Наприклад, ті кияни, які отримують допомогу на банківські картки, вже отримали - кошти переказали 21 травня. Що стосується киян, яким місто допомагає через поштові відділення, то всі категорії, зазначені в розпорядженні голови КМДА, отримають допомогу до 6 червня включно", - розповіла Наталія Хоменко.

При цьому вона зазначила, що допомогу від міста кияни можуть отримати в поштових відділеннях у будь-який зручний для себе час, проте порекомендувала не надто затягувати з її отриманням. Зокрема, Наталія Хоменко зазначила, що досі в поштових відділеннях на одержувачів чекає допомога з нагоди Дня Перемоги.

Нагадаємо, що за розпорядженням голови КМДА до Дня Києва матеріальну адресну допомогу отримають понад 370 тисяч киян - пенсіонери, інваліди, багатодітні сім'ї, малозабезпечені тощо. Усього допомогу до Дня Києва отримають 19 категорій соціально незахищених киян.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram