ГоловнаСуспільствоПодії

Автобус із податківцями потрапив у велику ДТП біля Запоріжжя

Чотири людини загинули.

Автобус із податківцями потрапив у велику ДТП біля Запоріжжя
архивное фото

Біля Запоріжжя на трасі Харків-Сімферополь унаслідок ДТП розбився мікроавтобус, у якому перебували працівники податкової служби.

Чотири пасажири мікроавтобуса загинули, 10 травмовані.

Як повідомили джерела в правоохоронних органах Запоріжжя, 26 травня на 373-му кілометрі автотраси Харків-Сімферополь мікроавтобус із пасажирами врізався у вантажівку "КамАЗ" із причепом.

"За однією з версій, аварія могла статися через маневри автомобіля "Славута", який рухався попереду "КамАЗа" в напрямку Запоріжжя. Через нез'ясовані причини "Славута" частково виїхала зі своєї смуги руху на зустрічну, зачепивши зустрічний мікроавтобус. Від удару його занесло на "КамАЗ", що їхав за "Славутою", - повідомили джерела.

Унаслідок зіткнення загинули на місці чотири пасажири мікроавтобуса, ще 10 людей доправили в мелітопольські медустанови з травмами різного ступеня тяжкості.

Як повідомили родичі потерпілих, у мікроавтобусі перебували мелітопольські податківці, які їхали додому із Запоріжжя з відомчих футбольних змагань.

За даними свідків ДТП, через аварію рух на трасі довелося перекрити, транспорт об'їжджав місце ДТП через навколишні села.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram