ГоловнаСуспільствоЖиття

Британський таблоїд з'явиться в Україні під час Євро

The Sun завжди їде туди, куди їдуть його читачі.

Британський таблоїд з'явиться в Україні під час Євро

Британський таблоїд The Sun з'явиться в Україні та Польщі під час Євро-2012.

Про це повідомляє Media Week.

Британці розраховують продати десятки тисяч примірників таблоїду в Польщі та Україні в період з 8 червня до 1 липня, коли відбуватиметься чемпіонат. Таблоїд друкуватиметься в Німеччині, а розповсюджуватимуть його у Польщі та Україні спеціально винайняті тимчасові працівники. "Бренд The Sun завжди їде туди, де наші читачі", - пояснив Media Week маркетинговий директор The Sun Роб Пейнтер.

Десятки тисяч примірників The Sun продали в ПАР під час Чемпіонату світу з футболу 2010. Крім The Sun, у ПАР також розповсюджували екземпляри іншої британської газети - The Daily Mirror. Чи з'являться інші британські газети в Україні та Польщі під час Євро 2012, наразі невідомо.

Видавці також планують збільшувати тираж таблоїду The Sun близько на 100 тисяч примірників у найбільш важливі дні під час Олімпійських игор у Лондоні. Ігри відбудуться з 27 липня по 12 серпня. Інші британські газети також мають намір збільшувати свої тиражі на двотижневий період Олімпіади.

Крім того, до початку важливих спортивних подій The Sun запустив рекламну кампанію "Оригінальне соціальне медіа" (Original Social Media), в межах якої британцям розповідається, як матеріали газети стають приводами для найрізноманітніших розмов: вдома, на роботі, в пабах і соціальних мережах .

Таблоїд The Sun, що входить в медіаімперію Руперта Мердока, є першою за тиражем щоденною газетою Великобританії (10 місце у всьому світі). Газета виходить накладом у більш ніж 2,6 мільйона примірників. У лютому було також запущено щотижневий варіант газети - The Sun on Sunday.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram