ГоловнаСуспільствоЖиття

Українсько-польський кордон під час Євро щоденно перетинатимуть понад 20 тис. осіб

Держприкордонслужба готується до напливу іноземців.

Українсько-польський кордон під час Євро щоденно перетинатимуть понад 20 тис. осіб
Фото: podrobnosti.ua

У Державній прикордонній службі України прогнозують, що під час проведення Євро-2012 сім пунктів пропуску на українсько-польському кордоні перетинатимуть за добу понад 20 тис осіб.

"У середньому, за нашими прогнозами, це 3-4 тисячі осіб на добу на одному пункті пропуску на кордоні з Польщею", - сказав начальник управління прикордонного контролю та реєстрації Держприкордонслужби Олександр Біньковський на прес-конференції в середу в Києві, уточнивши, що на українсько-польському кордоні 7 пунктів пропуску і на всіх очікують інтенсивного напливу іноземців.

Крім того, за прогнозами прикордонного відомства, очікують, що під час чемпіонату потік легкових автомобілів буде на рівні 2-3 тис. одиниць на добу, а вантажного транспорту - 400-600 одиниць на добу.

А. Біньковський зазначив, що "прикордонники України роблять усе необхідне для того, щоб уникнути черг на кордоні та впоратися при оформленні гостей чемпіонату за мінімальний час".

Раніше повідомляли, що на період проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу рух на українсько-польському кордоні може бути паралізовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram