ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві покажуть незвичайні міські велосипеди

26 травня відбудеться виставка саморобних байків.

У Києві покажуть незвичайні міські велосипеди

6 травня в Києві відбудеться Міжнародна виставка незвичайних міських велосипедів "Саморобні байки України-2012", повідомили в прес-службі організаторів.

Організатори весняного "Ретрокруїзу" - велоклуб Pride Kustoms - 26 травня втретє проведуть Міжнародну виставку нестандартних велосипедів для міста "Саморобні байки України".

Учасники з усієї України та сусідніх країн зберуться, щоб представити глядачам і журі свої твори - унікальні велосипеди, виготовлені вручну.

Змагатимуться у таких номінаціях: Full Custom ("Фул кастом" - велосипед на базі саморобної рами, укомплектований допрацьованими або самостійно виготовленими запчастинами), Tuning ("Тюнінг" - велосипед на базі заводської рами, комплектація оригінальними запчастинами, можливі зміни в конструкції рами) , Airbrush ("Ейрбраш" - велосипед з оригінальним забарвленням), Fixie ("Фікс" - велосипед із фіксованою передачею).

У програмі заходу також традиційна участь у "Велодні", майстер-класи та лекції на тему кастомайзингу і велокультури, інтерактивна виставка фотографій та ігрові активності (турнір велополо у форматі 2Х2, велосипедні гонки).

Раніше повідомляли, французький автомобільний виробник Peugeot сконструював велосипед зі спеціальним відділенням для ноутбука.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram