ГоловнаСуспільствоЖиття

З банди Кушніра зосталися живими двоє

ГПУ продовжує розслідувати вбивство Щербаня.

З банди Кушніра зосталися живими двоє
Вадим Болотски
Фото: argumentua.com

З банди Кушніра, яку звинувачують у низці резонансних убивств, зосталися живими тільки двоє.

Про це під час прес-конференції, відповідаючи на питання щодо долі колишніх членів цієї ОЗУ, заявив колишній заступник генпрокурора, один із керівників розслідування справи ЄЕСУ, вбивства Вадима Гетьмана, нардепа Євгена Щербаня, Микола Обиход.

"Багато журналістів, які протягом тривалого часу працюють над цією темою, дуже люблять говорити про те, що зостався живим тільки один Болотських. Водночас, залишився ще один учасник банди - певний Сергій Денисов з колоритним прізвиськом "Кінь". Він був засуджений 2003 року Донецьким судом. Він знаходився в розшуку, і, коли справу щодо восьми виконавців направили в Луганський апеляційний суд, лише після цього його виявили, заарештували і направили до Донецького суду за участь у вбивстві Щербаня", - сказав Обиход і додав, що в кримінальних справах, пов'язаних з вбивством Щербаня, є свідчення Денисова щодо участі в цьому злочині.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура відновила розслідування кримінальної справи за фактом вбивства депутата Верховної Ради Євгена Щербаня.

4 квітня син Щербаня, депутат Донецької обласної ради від фракції Партії регіонів Руслан Щербань передав Генпрокуратурі документи про можливу причетність Тимошенко і Лазаренка до вбивства Євгена Щербаня.

За даними депутата, виконавцям замовного вбивства його батька були перераховані кошти з рахунків Тимошенко і Лазаренка.

Щербаня разом з дружиною розстріляли в аеропорту Донецька 1996 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram