ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Азаров пообіцяв покарати усіх причетних до отруєння дітей

В Обухівському дитсадку отруїлися діти.

Азаров пообіцяв покарати усіх причетних до отруєння дітей
Фото: Макс Левин

Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час зустрічі з представниками громадських об'єднань у сфері захисту прав дітей зазначив, що кожен випадок отруєння дітей уряд розглядатиме як надзвичайну ситуацію.

М. Азаров нагадав про випадок, який стався в місті Обухів Київської області, й зазначив, що серйозно буде покарано абсолютно всіх, хто допустив отруєння дітей.

За словами прем'єра, уряд приділяє чимало уваги якості харчування дітей, а тому ситуацію, яка виникла в Обухові, можна назвати надзвичайною.

М. Азаров також попередив усіх, хто причетний до організації дитячого харчування в дитячих установах, що кожен випадок отруєння розглядатимуть як надзвичайну ситуацію, а всі, хто причетний до цього процесу, будуть відповідальні за ланцюжком.

Він також зазначив, що сьогодні є абсолютно всі умови, щоб забезпечити дітей якісним харчуванням, а випадки отруєння, які відбуваються, можна назвати безвідповідальністю.

Нагадаємо, Київська обласна СЕС назвала сальмонельоз попередньою причиною отруєння вихованців дитячого садка "Рушничок" в Обухові (Київська область).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram