ГоловнаСуспільствоЖиття

У лікарнях Львова покажчики перекладають англійською

Місто готується зустріти єврофанів.

У лікарнях Львова покажчики перекладають англійською
Фото: profsoyuz.kh.ua

У всіх медичних установах Львова до Євро-2012 переведуть на українську та англійську мови інформаційні покажчики і таблички.

Про це сказав міський голова Львова Андрій Садовий, повідомили в прес-службі ЛМР.

"На громадському транспорті, в медичних установах повинні бути позначення українською і англійською мовами, щоб це було зрозуміло і жителям міста, туристам", - сказав він.

За його словами, перші інформаційні покажчики вже почали розміщувати в медичних установах у центрі міста. Всі роботи планують завершити до кінця травня.

Як повідомляє прес-служба ЛМР, двомовний інформаційний вказівник уже встановлено у 8-й комунальній міській клінічній лікарні і ще в чотирьох медичних установах у центрі міста. На всіх медичних установах встановлять червоний хрест із світловідбиваючого матеріалу.

А в двох найбільших лікарнях міста (8-й лікарні та лікарні швидкої допомоги) будуть великі вуличні покажчики, а також таблички всередині приміщення.

Раніше повідомляли, київське метро заговорило по-англійському: з 15 травня у вагонах київського метрополітену інформаційні оголошення почали звучати англійською мовою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram