ГоловнаСуспільствоЖиття

В їдальні київської мерії відвідувачів розважають радянськими маршами

Приміщення відкрили після ремонту.

В їдальні київської мерії відвідувачів розважають радянськими маршами
Фото: zn.ua

У їдальні київської мерії після ремонту, який тривав майже півроку, знову запрацював VIP-зал.

Як повідомляє "Сегодня", його закрили перед новорічними святами на ремонт. Як раніше говорив нам директор їдальні Павло Карпалюк, там уже обвалювалася штукатурка. Співробітники адміністрації розповідають, що тепер тут стало значно затишніше і світліше.

"Чисто, стіни поштукатурили, пофарбували, розвісили картинки. Обладнали навіть вбудовану кухню, можна чай налити. Тільки от скатертини залишилися колишніми, а можна було б їх замінити на красивіші", - обговорюють у мерії. Зал розрахований на шість столиків, пообідати і випити кави сюди спускаються заступники голови КМДА, начальники управлінь і працівники, які знають про існування їдальні. Вхід до неї приховано від цікавих очей, і щоб потрапити сюди, потрібно пройти прямо через кухню. Ціни тут такі ж, як і в загальному залі, щоправда, відрізняється меню - є червона рибка, м'ясні вишукані страви, а обслуговують відвідувачів офіціанти.

У великому залі їдальні мерії теж зробили ремонт. Тепер тут лунає музика. "Не знаю, хто її підбирає, але останній місяць тут постійно гримлять марші та звучать пісні з радянського репертуару. Де вони їх знайшли, розуму не прикладу, але така музика могла залишитися тільки на старих платівках", - розповідають співробітники.

Нагадаємо, для депутатських їдалень купили лобстерів, осетрову ікру та устриць.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram