ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпропетровській області затримали чергового "мінера"

Безробітний вимагав 2 мільйони доларів.

У Дніпропетровській області затримали чергового "мінера"
архивное фото

Сьогодні у Кривому Розі Дніпропетровської області міліція затримала 30-річного безробітного, який "замінував" автовокзал, будинок і квартиру й вимагав 2 млн американських доларів.

Про це повідомив представник прес-служби УМВС у Дніпропетровській області.

8 травня з 22:30 до 23:30 у чергову частину Криворізького міського управління міліції на телефон "102" надійшли 3 повідомлення від невідомого чоловіка.

"Він повідомив, що в місті Кривий Ріг заміновано автовокзал на вул. Дніпропетровське шосе, будинок №34 на вул. Мелешкіна і одну з квартир на вул. Мусоргського, 34", - уточнив співрозмовник.

При цьому "мінер" повідомив, що за вказаними адресами відбудуться вибухи, якщо йому не виплатять 2 мільйонів доларів.

Працівники вибухово-технічної служби обстежили ці об'єкти, однак вибухонебезпечних предметів не виявили.

Під час розшукових заходів було встановлено особу того, хто телефонував, а потім затримано самого підозрюваного - непрацюючого, раніше судимого 30-річного місцевого мешканця.

Слідчий відділ Криворізького МУ міліції порушив кримінальну справу за ч. 2. ст. 259 КК (неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

Зловмисникові загрожує позбавлення волі терміном від двох до семи років.

Нагадаємо, 27 квітня у Дніпропетровську пролунали 4 вибухи, за уточненими даними, від вибухів постраждала 31 людина. Влада назвала вибухи терактами і пообіцяла розкрити злочини до 4 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram