ГоловнаСуспільствоПодії

Троє українців зникли безвісти в горах Непалу

Загалом унаслідок зсуву 5 людей загинули і більш ніж 50 зникли безвісти.

Троє українців зникли безвісти в горах Непалу
Фото: http://comments.ua/

Троє громадян України зникли безвісти внаслідок масивного зсуву, що стався нині близько 6.30 за київським часом поблизу міста Покхара (Непал) в гірській місцевості.

Як повідомили в Департаменті інформаційної політики Міністерства закордонних справ України, загалом унаслідок зсуву 5 людей загинули і більш ніж 50 зникли безвісти.

За даними Посольства України в Республіці Індія, зниклими безвісти вважають трьох українців, які у складі групи українських туристів (усього 4 особи) перебували на відпочинку в районі інциденту.

На місці зсуву проводять рятувальні роботи із залученням місцевої поліції, армійських підрозділів, військового вертольота. Контроль за перебігом рятувальних робіт здійснюється на рівні уряду Непалу.

Посольство України в Індії у взаємодії з почесним консулом України в Непалі встановило зв'язок з координаційним центром рятувальних робіт у столиці Непалу, а також підтримує контакт із громадянкою України, яка перебуває на місці трагедії.

Справа перебуває на особливому контролі в Посольстві України в Індії та в Департаменті консульської служби Міністерства закордонних справ України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram