ГоловнаПраво

Судді Волоноваського суду оголосили підозру у використанні підробленого паспорта

За допомогою фальшивого документа вона перетинала лінію розмежування.

Судді Волоноваського суду оголосили підозру у використанні підробленого паспорта
Фото: from-ua.com

Судді Волноваського районного суду Донецької області оголосили підозру у використанні свідомо підробленого документа (ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України). Про це повідомили в пресслужбі ДБР.

"За даними слідства, суддя, нехтуючи попередженнями встановленого порядку виїзду працівників суду, виїжджала на тимчасово окуповану територію Донецької області. Щоб приховати факт перетину лінії розмежування, суддя для підтвердження особи на контрольно-пропускному пункті надала прикордонникам фальшивий паспорт зі своїм фото, але під іншим ім'ям", - ідеться в повідомленні.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура Донецької області, оперативне супроводження - ГУ СБУ в Донецькій і Луганській областях.

Підозрюваній загрожує штраф у вигляді 50 неоподатковуваних доходом мінімумів громадян, арешт на термін до 6 місяців або обмеження волі терміном до 2 років.

Нагадаємо, у квітні Державне бюро розслідувань направило в суд обвинувальний акт щодо колишньої судді Апеляційного суду Автономної Республіки Крим, обвинуваченої в державній зраді. Після незаконної анексії Криму вона перейшла на бік окупантів. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram