ГоловнаПраво

Харків'янку, яка вбила дочку і ходила по місту з її головою, заарештували без права застави

38-річна жінка на обліку не перебувала.

Харків'янку, яка вбила дочку і ходила по місту з її головою, заарештували без права застави
Фото: скрин видео

Ленінській районний суд Харкова взяв під варту на два місяці жінку, яка, ймовірно, вбила власну 13-річну доньку і ходила по місту з її головою.

Про це повідомляє Суспільне.

На початку засідання жінку видалили із залу суду, тому що вона кричала на суддю. Зокрема вона сказала: "Ви не суддя! Бог мій суддя". Загалом вона часто згадувала бога.

Коли суддя назвав жінку на ім'я, вона сказала, що це не її ім'я. Також вона заявила, що її дочка звуть не так, як всі говорять.

У результаті суд задовольнив клопотання прокуратури і відправив підозрювану під варту на 60 діб без права внесення застави.

Журналістка Ганна Юрченко повідомила, що жінку звати Тетяна Пьянова. Більш ніж 20 разів вдарила дочку ножем.

На відео присутня ненормативна лексика.

Повідомляється, що близько 6:00 30 квітня на вулиці Полтавський Шлях в Харкові затримали оголену жінку з ножем і головою 13-річної дитини в пакеті. У поліцію Дергачівського району надійшло повідомлення від жителя селища Подвірки, який повідомив, що знайшов в будинку обезголовлене тіло племінниці, її матері вдома не було.

Слідчі порушили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. 38-річна мати дитини була затримана.

За даними правоохоронців, затримана за вбивство дитини в Харкові не перебувала на обліку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram