ГоловнаПраво

Поліція почала службове розслідування щодо інспектора, у якого виник конфлікт із журналістом Кутєповим

За версією правоохоронців, журналіста "взяли за руку і відвели з місця".

Поліція почала службове розслідування щодо інспектора, у якого виник конфлікт із журналістом Кутєповим
Богдан Кутепов
Фото: hromadske

Патрульна поліція Києва почала службове розслідування щодо інспектора, у якого виник конфлікт із журналістом hromadske Богданом Кутєповим на мітингу під Кабінетом Міністрів.

Конфліктна ситуація склалася з патрульним батальйону тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції Києва, повідомили правоохоронці на своєму каналі в Telegram.

За словами поліцейських, патрульні просили журналістів звільнити пагорб біля місця проведення акції, проте один із них відмовився це робити та продовжив вести прямий ефір.

"Почалася словесна перепалка між інспектором та журналістом, під час якої один із патрульних застосував до представника преси фізичний вплив – узяв його за руку і відвів від місця", – повідомили в поліції.

Нагадаємо, що сьогодні під Кабінетом Міністрів зібрався мітинг представників малого та середнього бізнесу з вимогою послабити карантин. Люди хотіли почути від влади, чому карантинні обмеження – вибіркові.

Під час мітингу Богдан Кутєпов і hromadske заявили про напад на журналіста співробітників поліції під час ранкового ефіру. Після того, як журналіст запитав, чому він повинен піти з обраного для ефіру місця, поліцейські почали погрожувати зламати камеру, а потім виштовхали журналістів із газону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram