ГоловнаПраво

У волонтерки Марії Бурдун поліція провела обшук у справі подружжя Грищенків

Передбачається, що вона може зберігати речі, які є речовими доказами у справі підозрюваних.

У волонтерки Марії Бурдун поліція провела обшук у справі подружжя Грищенків
Мария Бурдун
Фото: facebook.com/masha.burdun

У волонтерки Марії Бурдун поліція провела обшук у справі про замах на вбивство бізнесмена Михайла Чекурака, в якому підозрюють подружжя Інну і Владислава Грищенків

Про слідчі дії в Facebook повідомила сама Бурдун. За її словами, обшук пройшов за місцем її проживання і на дачі. Адвокат Інни Грищенко, Віталій Кульчак, підтвердив, що обшуки проводилися у справі його клієнтки, пишуть "Грати".

Адвокат також заявив, що суддя видав постанову про обшуки ще 5 березня.

Як пише "Українська правда", Бурдун підтримує зв'язок з підозрюваним Владиславом Грищенком і не виключається, що вона може зберігати предмети, речі та документи, які є речовими доказами у справі.

Нагадаємо, двох колишніх добровольців Владислава (позивний "Буча") і Ірину Грищенко ("Пума") затримали за підозрою в замаху на вбивство Чекурака. Вони нібито зробили вибухівку і 13 липня 2018 прикріпили її до машини жертви. Однак вибух не відбувся, а потерпілий сам помітив вибуховий пристрій.

Михайло Чекурак помер у січні 2020.

Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід підозрюваній в причетності до замаху на вбивство Інні Грищенко ("Пумі"). Вона перебуватиме під домашнім арештом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram