ГоловнаПраво

Печерський райсуд продовжив запобіжний захід підозрюваній у справі Шеремета Дугарь

Їй змінили час, в який вона зобов'язана перебувати вдома.

Печерський райсуд продовжив запобіжний захід підозрюваній у справі Шеремета Дугарь
Фото: LB.ua

Печерський районний суд Києва продовжив нічний домашній арешт одній з підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Яні Дугарь без права внесення застави до 31 травня. Про це пишуть "Українські новини".

Дугарь і її адвокат були присутні в залі засідань. Відзначається, що всі були в масках.

Раніше суд заборонив Дугарь залишати місце проживання з 20:00 до 7:00, зараз суд визначив час із 22:00 до 6:00. Крім цього, їй розширили територіальні межі, у яких вона має перебувати.

Раніше їй було визначено домашній арешт у Гвардійському (Дніпропетровська область), тепер розширено межі до всього Новомосковського району.

Нагадаємо, Офіс генерального прокурора на прохання слідчих поліції продовжив терміни досудового розслідування в справі про вбивство журналіста Павла Шеремета ще на два місяці – до 12 червня 2020 року.

Слідчі Нацполіції просили продовжити терміни досудового слідства проти підозрюваних Яни Дугарь, Юлії Кузьменко та Андрія Антоненка, наголошуючи на необхідності завершення ще близько 20 експертиз і проведення додаткових слідчих дій.

Організатором вбивства Павла Шеремета слідство вважає Андрія Антоненка (Ріффмастер). До свого задуму він нібито залучив жительку Києва, волонтерку Юлію Кузьменко (Лиса) і контрактницю Яну Дугарь, а також низку невстановлених осіб.

За версією слідства, саме Антоненко керував діями членів групи, розподілив між ними ролі, купив боєприпаси, забезпечив транспорт і вибрав час вбивства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram