ГоловнаПраво

САП не допустила до конкурсу прокурорів 18 кандидатів

Тестування інших 633 кандидатів відбудеться 22 і 23 лютого.

САП не допустила до конкурсу прокурорів 18 кандидатів
Фото: Прямий

На засіданні конкурсної комісії з питань проведення конкурсу з відбору кандидатів на посади прокурорів антикорупційної прокуратури затвердили списки допущених і не допущених осіб до участі в конкурсі. Про це сказано у фейсбуці САП.

У списку допущених до участі в конкурсі - 633 кандидати, в списку не допущених - 18.

Фото: САП

Тестування на знання законодавства відбудуться 22 і 23 лютого відповідно до графіків.

Особи, які з поважних причин не прийдуть, можуть бути допущені до тестування 25 лютого за їх письмовою заявою і за наявності документів, що підтверджують причину відсутності.

Тестування відбудеться на базі Національної академії прокуратури України за адресою: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 81-б. Саме тестування триває не більш ніж 100 хвилин.

"Кожному кандидатові електронна система тестування генерує свій унікальний тест зі 100 питань. Кожна правильна відповідь оцінюється в 1 бал, максимальна кількість можливих балів становить 100. Для допуску до наступного етапу конкурсу кандидатам необхідно набрати 80 балів", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, прийом документів на посади прокурорів САП розпочався 3 лютого і тривав до 15 лютого.

У лютому також повідомляли, що Холодницький очікує, що до 2021 року Вищий антикорупційний суд винесе 100 вироків у справах, що їх розслідували Національне антикорупційне бюро і САП. Він також зазначив, що НАБУ і САП розслідують 892 провадження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram