ГоловнаПраво

Поліція знову наділа електронний браслет на "короля контрабанди" Альперіна

Це зробила місцева поліція.

Поліція знову наділа електронний браслет на "короля контрабанди" Альперіна
Фото: on.od.ua

Поліцейські знову наділи на бізнесмена Вадима Альперіна електронний браслет, який зняли вчора вранці нібито після закінчення терміну дії постанови Вищого антикорупційного суду.

Про це повідомив адвокат Гліб Федур агентству "Українські новини".

"Учора наділи", - сказав він.

За його словами, це зробила місцева поліція.

Правоохоронні органи з жовтня 2017 року розслідують факти зловживання посадовими особами митниць Державної фіскальної служби, які допомагали групі компаній Альперіна розмитнювати товари за заниженою ціною.

Нагадаємо, Володимир Зеленський назвав Альперіна одним із хрещених батьків контрабанди в Україні й оголосив нагороду за інформацію про його місце перебування.

27 листопада бізнесмена затримали в приміщенні САП. 28 листопада йому повідомили про підозру в створенні корупційної схеми на митниці.

САП спочатку клопотала про арешт Альперіна із заставою 288 млн гривень, але Антикорсуд узяв його під варту і призначив заставу 70 млн гривень. За інформацією ЗМІ, він вийшов під заставу 2 грудня. 13 грудня Вищий антикорупційний суд залишив чинним своє рішення про взяття під варту бізнесмена Вадима Альперіна і призначення йому застави в розмірі 70 млн гривень.

27 грудня ВАКС арештував майно Альперіна

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram