ГоловнаПраво

Звільненого Трубою директора полтавського управління ДБР відновили на посаді

Суд постановив скасувати його звільнення ще в серпні 2019.

Звільненого Трубою директора полтавського управління ДБР відновили на посаді
Тимошко и Венедиктова
Фото: dbr.gov.ua

Тимчасова в.о. директора Державного бюро розслідувань Ірина Венедіктова поновила Володимира Тимошка на посаді директора територіального управління ДБР у Полтаві.

Таким чином було виконано рішення суду, повідомили в пресслужбі ДБР

"Сьогодні ми виконали рішення суду і відновили справедливість, поновивши Володимира Тимошка на посаді директора територіального управління, розташованого в Полтаві. Управління має давати якісний результат - своєчасне запобігання, виявлення і припинення злочинів, а особливо їх швидке розкриття і об'єктивне розслідування", - заявила Венедіктова. 

Нагадаємо, в травні 2019 на той момент директор ДБР Роман Труба звільнив Володимира Тимошка, аргументуючи це тим, що його "професійний рівень є недостатнім для організації діяльності підвідомчого територіального управління, що стало причиною провальної ситуації в низці важливих напрямків роботи, зокрема організації роботи з кадрами". Доказів цього, однак, не надав.

Суд визнав ці підстави недостатніми для звільнення директора Територіального управління ДБР в Полтаві і скасував дію наказу про звільнення. У серпні 2019 Харківський окружний адміністративний суд поновив Тимошка на посаді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram