ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Кличко звинуватив "Свободу" в об'єднанні з ПР

Політик говорить, що проти "УДАРу" поширюють липові агітки.

Партія "Свобода" об'єдналася з партією влади в боротьбі проти "УДАРу".

Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, коментуючи інформацію про те, що в усіх регіонах Західної України масово поширювали газету "Народний трибунал" проти "УДАРу", тираж якої виявили, коли його вивозили з офісу партії "Свобода".

"Ще минулого тижня у нас були дані, що в останні дні перед виборами буду поширювати величезну кількість негативної інформації, так званого чорного піару проти нашої політичної сили", - розповів він.

"Ця інформація масово поширюється, як на сході, півдні, так і на заході країни. В одних газетах Кличка називають непатріотом і русофілом, а на півдні України роблять із мене мало не нациста. За нашими даними, газети на півдні поширює влада, а на заході - тернопільський штаб партії "Свобода", - цитує Кличка офіційний сайт партії.

Політик зазначив, що на всі звернення в правоохоронні органи щодо порушення виборчого законодавства, партія поки не отримала жодної реакції.

На мою думку, Кличко стане найбільшим розчаруванням цих виборів.

— Олег Тягнибок, лідер партії "Свобода"

Ба більше, у цих зверненнях ідеться не тільки про порушення виборчого законодавства, а наведено конкретні факти розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Як раніше повідомляли, керівник виборчої кампанії партії "УДАР", кандидат у депутати Віталій Ковальчук заявив, що створити опозиційну більшість у Верховній Раді нового скликання навряд вдасться через останні події - скандали навколо узгодження мажоритарних кандидатів і відмови Кличка приєднуватися до угоди між "Батьківщиною" та "Свободою" про коаліцію в новій Раді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram