ГоловнаПолітика

Зеленський анонсував, що наступного тижня в Україні з'явиться віцепрем'єр з промислової політики

З кандидатом ще не визначилися.

Зеленський анонсував, що наступного тижня в Україні з'явиться віцепрем'єр з промислової політики
Фото: Офис президента

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що віцепрем'єр-міністр з промислової політики може з'явитися в уряді України вже через тиждень.

Про це він сказав на зустрічі з представниками бізнесу Одеської області в суботу на території Одеського припортового заводу, йдеться на сайті ОП.

"Для нас це дуже важливе питання. Ми вирішили відновити посаду віцепрем'єра з промислової політики. Ми вже побачили багатьох професійних людей - зараз вибираємо найкращу кандидатуру", - повідомив президент.

За словами Зеленського, на багатьох українських підприємствах є повний цикл виробництва, що дозволяє побудувати промислово потужну країну.

"Для нас і промисловість країни, і ОПК, і космічна індустрія, і всі наші підприємства - це і є стратегія розвитку країни, щоб Україна була промисловою і космічною державою", - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, у травні за створення посади віцепрем'єр-міністра з питань оборонно-промислової політики виступив секретар РНБО Олексій Данілов. Обговорення проходило в рамках зустрічі Данілова з представниками найбільших підприємств авіаційної галузі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram