ГоловнаПолітика

Ексглава Держкомтелерадіо часів Януковича очолив Службу інформполітики, - ЗМІ

Курдінович пішов у відставку в 2014 році за власним бажанням.

Ексглава Держкомтелерадіо часів Януковича очолив Службу інформполітики, - ЗМІ
Александр Курдинович
Фото: stv.mediasapiens.kiev.ua

Олександр Курдінович, який у 2011-2014 роках керував Держкомітетом телебачення і радіомовлення України, очолив Службу з питань інформаційної політики Офісу президента.

Про це повідомляє "theБабель".

Зазначається, що видання надіслало запит в Офіс президента про Курдіновича, оскільки він повинен затверджувати всі макети в рамках піару програми "Велике будівництво".

У коментарі Курдінович розповів, що нічого стверджувати він не повинен. Він також уникнув відповіді на запитання, чому в листі, який Офіс президента розсилав в обласні адміністрації, вказані його контакти. Після уточнювального запитання про те, чи працює він в ОП, він поклав слухавку.

"theБабель" надіслав інформаційний запит в ОG про Курдіновича. У відповіді вказується, що той обіймає посаду глави Служби з питань інформаційної політики Офісу президента. Чим конкретно займається ця служба, в Офісі не уточнили.

В ОП також пояснили, що брендбук для "Великого будівництва" розробили в Директораті з питань інформаційної політики.

Нагадаємо, Курдіновича в 2011 році на посаду керівника Держкомтелерадіо призначив тодішній президент Віктор Янукович. У березні 2014 року Курдінович за власним бажанням подав у відставку, Верховна Рада її прийняла.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram