ГоловнаПолітика

Порошенко прийшов на допит у ДБР

Експрезидент вважає, що за політичними переслідуваннями ховається некомпетентність влади.

Порошенко прийшов на допит у ДБР
Фото: eurosolidarity.org

Експрезидент України, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко прийшов на допит у Державне бюро розслідувань. Про це повідомляє пресслужба партії. Виступаючи перед присутніми на мітингу соратниками, політик зазначив, що за політичними переслідуваннями опозиції, волонтерів та активістів, на його думку, ховається некомпетентність влади.

«Чи могли ви собі уявити лише 13 місяців тому, що ДБР буде де-факто очолювати адвокат Януковича, який скоїв державний злочин, який запросив російські війська до України, який разом із Путіним винен в окупації? На сьогодні йдеться не тільки й не стільки про Порошенка, йдеться про патріотів, волонтерів. Десятки й сотні волонтерів і добровольців, які винні лише в тому, що вони дуже люблять Україну й готові життя віддати за Україну. Цього вони бояться», – переконаний Петро Порошенко.

Експрезидент упевнений, що нинішні дії влади руйнують армію, і країна сьогодні не здатна чинити опору агресору.

«Перше, що вони хочуть скорочувати - це нашу армію: скорочувати десантно-штурмові війська, нашу славетну піхоту, винищувальні ескадрильї Повітряних сил», – застерігає експрезидент України.

Також він вважає неспроможними зусилля щодо боротьби з пандемією коронавірусу.

«Час бути разом, час, коли опозиція має об’єднатися, час, коли ми з вами маємо захистити Україну. І зараз я іду до цих нечестивців для того, щоби сказати все, що я думаю про них і я дякую вам за підтримку. Сьогодні я піду й на неправедний суд, і я твердо переконаний, що коли ми разом – ми переможемо, бо коли ми разом – й Україна переможе, бо правда є з нами, бо Господь є з нами. І я твердо переконаний, перемога також буде за нами», – переконаний Порошенко. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram