ГоловнаПолітика

У співробітника апарату РНБО виявили коронавірус

Рада перейшла в онлайн-режим.

У співробітника апарату РНБО виявили коронавірус
Алексей Данилов
Фото: zaraz.info

У одного зі співробітників апарату Ради національної безпеки і оборони виявили коронавірус SARS-CoV-2. У зв'язку з цим відомство переходить в онлайн-режим роботи, повідомив секретар РНБО Олексій Данілов у коментарі ZN.UA.

Він уточнив, що йдеться про співробітника Ситуаційного центру РНБО, який розташований на вулиці Петра Болбочана, а не в Офісі президента на Банковій.

"Дійсно, один із співробітників Ситуаційного центру РНБО отримав позитивний результат тесту. Стан співробітника задовільний. Проводиться, як годиться в таких випадках, епідеміологічне розслідування, встановлюються особи, що контактували", - розповів Данілов.

"Ми всі, хто мали контакт із хворим колегою, здали тести і чекаємо результату. Зрозуміло, що, не чекаючи його, ми обмежили спілкування, контакти, перейшовши в онлайн-режим", - додав секретар РНБО.

Напередодні COVID-19 діагностували у першої леді Олени Зеленської. В Офісі президента заявили, що Володимир Зеленський, який також є головою РНБО, переходить на особливий режим роботи. Однак він все одно продовжував щодня їздити на Банкову.

16 червня Зеленську госпіталізували до лікарні в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram