ГоловнаПолітика

Тимошенко підтримала Ляшка на довиборах у Раду

"Батьківщина" не висуватиме свого кандидата.

Тимошенко підтримала Ляшка на довиборах у Раду
Фото: facebook.com/yevheni.kuzmenko

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко підтримала Олега Ляшка, який ще недавно називав її "московською зозулею" і "газовою принцесою", на довиборах до Верховної Ради в окрузі №208.

Про це вона сказала на брифінгу у Верховній Раді в понеділок.

"Ми наполягаємо на тому, щоб вибори народного депутата у 208 окрузі в Чернігівській області були проведені негайно. Я вважаю, що у 208 окрузі всі українські сили повинні об'єднатися і висунути єдиного кандидата. Людину, яку на цьому окрузі підтримують понад 30% людей. Це Олег Ляшко", - сказала Тимошенко.

Вона вважає, що Ляшко там має реальні шанси на перемогу.

"Я вважаю, що в парламент повинні прийти люди, які будуть сповідувати не здачу національних інтересів, а захист національних інтересів. Тому наша команда підтримала кандидатуру Олега Ляшка як єдиного кандидата від українських сил у 208 окрузі. Ми не будемо висувати свого кандидата", - сказала Тимошенко.

Ляшко прийшов у політику від Блоку Юлії Тимошенко 2006 року. З 2011 року очолює власну Радикальну партію.

Нагадаємо, що вибори у 208 окрузі в Чернігівській області пройдуть у зв'язку із загибеллю народного депутата Валерія Давиденка. Його знайшли мертвим з вогнепальним пораненням 25 травня в туалеті офісного центру в Києві.

Олег Ляшко 4 червня публічно оголосив, що піде на вибори в цьому окрузі.

Голосування пройде 25 жовтня 2020 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram