ГоловнаПолітика

У "Слузі народу" підтвердили побиття нардепа біля Житомира

Бійка сталася увечері 5 червня.

У "Слузі народу" підтвердили побиття нардепа біля Житомира
Юрий Заславский
Фото: Рада ТВ

Заступник глави фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук підтвердила факт побиття свого колеги Юрія Заславського на автозаправці в одному з сіл Житомирської області.

Про це повідомляє hromadske.

"Так, дійсно стався такий інцидент. Відбулася словесна перепалка у черзі на заправці. І на вулиці до Юрія підійшов чоловік і завдав кілька ударів", - сказала Кравчук.

За її словами, Заславський написав заяву в поліцію, проте не знайомий з опонентом. У фракції допускають, що це був побутовий конфлікт.

У поліції зазначили, що відкрили кримінальне провадження і з'ясовують всі обставини..

Раніше ЗМІ повідомляли, що пізно ввечері 5 червня на автозаправці ОККО біля села Зарічани (передмістя Житомира) сталася бійка між двома чоловіками, під час якої один з її учасників знепритомнів і впав на землю.

Постраждалим нібито виявився народний депутат від політичної партії "Слуга народу" Юрій Заславський. Чоловік отримав садна і подряпини обличчя, від госпіталізації відмовився, але отримав направлення на проходження судово-медичної експертизи за місцем проживання.

Заславський - підприємець з Хмельниччини. Він непублічний депутат, рідко з'являється перед камерами, а в залі Верховної Ради виступав лише один раз у жовтні 2019 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram