ГоловнаПолітика

Мер Черкас подав до суду на Зеленського за "бандита"

Бондаренко хоче відсудити одну гривню.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко подав до суду на президента Володимира Зеленського позов про захист честі та гідності. Про це йдеться в заяві адвоката Дениса Ципіна, який представляє інтереси позивача.

"Я, Денис Ципін, адвокат мера Черкас Анатолія Бондаренка, подаю до Печерського районного суду міста Києва позовну заяву про захист честі та гідності, ділової репутації мера Черкас. Ми всі пам'ятаємо, що кілька днів тому президент Зеленський назвав Бондаренка бандитом. Ось відповідь", - заявив Бондаренко.

Зеленський під час пресконференції 20 травня, кажучи про мера Черкас, сказав: "Я за один стіл з такими бандитами не сяду" і "Будь ласка, вибирайте бандитів, якщо хочете".

У позовній заяві йдеться про те, що "такі фрази в контексті його відповіді журналістові про мера Черкас були сприйняті позивачем і суспільством як те, що Президент України назвав мера Черкас бандитом".

У зв'язку з цим мер просить стягнути з Зеленського одну гривню як моральну шкоду за "приниження честі, гідності та ділової репутації".

Позовну заяву подано до Печерського райсуду Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram