ГоловнаПолітика

Рада проголосувала за зміну графіка роботи і скорочення роботи нардепів на годину

Змінити графік запропонували глави декількох депутатських фракцій.

Рада проголосувала за зміну графіка роботи і скорочення роботи нардепів на годину
Фото: nus.org.ua

Верховна Рада проголосувала за зміну графіка і скорочення своєї роботи на годину. За пропозицію проголосували 324 нардепи, оголосив спікер ВР Дмитро Разумков.

"Було озвучено пропозицію глав декількох депутатських фракцій і груп щодо зміни режиму роботи Верховної Ради України. Це скорочує режим роботи загалом на три години, а фактично змінює час нашої роботи на годину", – пояснив Разумков.

Перед голосуванням в залі деякі нардепи висловили невдоволення, після чого спікер парламенту пригрозив "працювати цілодобово".

"Я зараз поставлю на голосування щось інше, будемо працювати цілодобово. Якщо нікому не цікаво, будемо працювати саме так", – оголосив перед голосуванням Разумков.

Згідно в новим графіком, засідання парламенту проходитимуть у вівторок і четвер. Початок роботи з 10 до 12, з 12 до 12:30 – перерва, з 12:30 до 15:00 – продовження роботи.

Нагадаємо, що 13 травня Верховна Рада проголосувала за відновлення календарного режиму роботи і пленарних засідань з 18 травня.

Під час карантину засідання Верховної Ради проходили позачергово. Зокрема, їх скликали президент і на вимогу народних депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram