ГоловнаПолітика

"Європейська солідарність" вимагає порушити кримінальну справу проти Гордона

Його інтерв'ю з Гіркіним і Поклонською, на думку партії, є "злочином проти суверенітету і територіальної цілісності країни".

"Європейська солідарність" вимагає порушити кримінальну справу проти Гордона
Фото: пресс-служба президента

Партія «Європейська Солідарність» вимагає від СБУ порушити справу за фактом розпалювання ворожнечі, підтримки тероризму і підриву суверенітету країни Дмитром Гордоном.Така заява опублікована на сайті партії.

"Поширення на медіаресурс Гордона у вигляді «інтерв'ю» пропагандистських виступів терориста Гіркіна, причетного до захоплення Криму і Донбасу, і колаборанта Поклонської, причетної до фальсифікації справ і арештів десятків кримських татар і українців, очевидно є злочином проти суверенітету і територіальної цілісності країни, за яку передбачена пряма кримінальна відповідальність.

Відсутність негайної реакції на цю кричущу провокацію з боку влади і правоохоронних органів свідчить, що режим не просто крізь пальці дивиться на витівки реваншистів, але і перебуває з ними в змові, спільно реалізовуючи спецоперацію Кремля «примирення». Відсутність реакції влади заохочує антидержавні виступи і повзучий реванш", - йдеться в заяві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram