ГоловнаПолітика

Наступне позачергове засідання Ради перенесли на 13 травня

У "Слузі народу" попередили, що це буде "дуже тривале засідання".

Наступне позачергове засідання Ради перенесли на 13 травня
Давид Арахамия
Фото: Анна Стешенко

Верховна Рада має намір провести позачергове засідання для розгляду законопроєкту про банки в другому читанні і проведення години запитань до уряду 13 травня.

Про це повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передають "Українськi Новини".

"Не у вівторок, а в середу. Тому що понеділок - вихідний, у вівторок якась кількість людей не приїде з різних причин ... Вирішили зробити це в середу, тому що хочемо зібрати максимальну кількість людей у парламенті... Я думаю , що це займе 10-12 годин, ця позачергова сесія ... Це може бути тривале засідання, тож готуйтеся", - сказав він.

За словами Арахамії, порядок денний формувався за пропозицією комітетів і включатиме 14 питань.

Крім законопроєкту №2571-д про заборону повернення неплатоспроможних банків колишнім власникам, який, за словами Арахамії, планують розглядати "впродовж трьох-чотирьох годин", Рада проведе годину запитань до уряду і заслухає звіт голови Національного банку.

Нагадаємо, парламент не працює в пленарному режимі до кінця карантину, але час від часу збирається на позачергові засідання.

Раніше повідомляли, що Рада може зібратися на позачергове засідання наступного вівторка, 12 травня. Депутатам належить розглянути законопроєкт №2571-д про гарантії неповернення колишнім власникам банків (так званий "антиколомойський" закон). Завдяки спрощеній процедурі порівняльну таблицю з 16 586 поправок вдалося стиснути до 230

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram