ГоловнаПолітика

Ексзаступнику Кличка оголосили про підозру

Колишній заступник голови КМДА напередодні побився з патрульними через порушення правил дорожнього руху.

Ексзаступнику Кличка оголосили про підозру
Владимир Слончак
Фото: kyivcity.gov.ua

Поліція повідомила про підозру колишньому заступнику голови Київської міської адміністрації Володимиру Слончаку за фактом нападу на патрульного.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

"За погодженням з Київською місцевою прокуратурою №9 чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, у неділю ввечері Слончака затримали після того, як він вдарив патрульного. Автомобіль, на якому їхав заступник голови КМДА, зупинили за незначне порушення ПДР (водій забула увімкнути фари). За кермом перебувала депутат Київради Костенко, А пасажиром був Слончак.

Під час спілкування патрульні запідозрили, що жінка перебуває в стані сп'яніння, але від проходження тесту на драгері вона відмовилася. Поліцейські склали на неї адміністративний протокол. Поки правоохоронці складали протокол, конфлікт між Слончаком і патрульним перейшов у перепалку, а потім заступник голови КМДА вдарив патрульного.

У підсумку Слончака затримали, а поліцейському викликали швидку і госпіталізували з травмою. Автомобіль поїхав на штрафмайданчик. Також щодо Слончака відкрили кримінальну справу за побиття поліцейського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram