ГоловнаПолітика

Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів Сербії, Куби та Казахстану

Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів Сербії, Куби та Казахстану
Фото: Офис президента

Президент Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів Республіки Сербія Аци Йовановича, Республіки Куба пані Натачі Діас Агілери та Республіки Казахстан Дархана Амановича Калетаєва.

Про це повідомляється на сайті Офісу президента.

"Під час зустрічі з послом Сербії Зеленський підтвердив чітку позицію нашої держави щодо суверенітету і територіальної цілісності Сербії, а також високо оцінив послідовну підтримку Сербією територіальної цілісності і суверенітету України", - йдеться в повідомленні.

На зустрічі з Послом Куби Натачею Діас Агілерою обговорювалися перспективи співпраці двох країн, а також спільні дії для відновлення політичного діалогу між Україною та Кубою.

"Зеленський також наголосив на важливості посилення двосторонньої торговельно-економічної співпраці. Насамперед йдеться про авіаційну, фармакологічну та медичну сфери, а також про сільське господарство. Під час зустрічі з новим послом Казахстану Зеленський привітав Дархана Калетаєва з початком дипломатичної роботи в нашій державі. Зеленський зазначив, що боротьба з пандемією коронавірусу не повинна перешкодити процесу активізації взаємовигідних відносин з Казахстаном. Адже це - наш важливий і перевірений часом партнер у Центральній Азії", - наголошується в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram