ГоловнаПолітика

Корнієнко заперечує чутки про розкол у "Слузі народу"

"Є лише дискусії щодо важливих законів, в яких у різних депутатів є різні думки".

Корнієнко заперечує чутки про розкол у "Слузі народу"
Александр Корниенко
Фото: Макс Левин

Голова партії "Слуга народу", перший заступник голови фракції у Верховній Раді Олександр Корнієнко спростовує чутки про розкол у партії "Слуга Народу".

Про це він повідомив в інтерв'ю РБК-Україна.

"Розкол і розвал – це ж якісь закінчені дії, юридично зафіксовані: хто виходить, когось виключають, цілі групи виходять і т.д. Наразі немає", – сказав Корнієнко.

За його словами, зараз є тільки дискусії щодо важливих законів, у яких у різних депутатів є різні думки.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про можливий розкол у фракції після підписання керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком і представником України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонідом Кучмою рішення ТКГ про створення консультативної ради, до якої увійдуть мешканці окупованого Донбасу, у складі політичної підгрупи.

Також низка ЗМІ пов'язує чутки про розкол із публікацією Гео Леросом, депутатом від "Слуги народу", відео з імовірно братом Єрмака Денисом, яке, на думку Лероса, свідчить про те, що брат глави ОП впливає на призначення осіб на держпосади.

Нагадаємо, згідно з даними Комітету виборців України, протягом останнього місяця значно погіршилися показники голосувань монобільшості в Раді – депутати партії "Слуга народу" стали частіше провалювати голосування не забезпечуючи 226 голосів "за".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram