ГоловнаПолітика

В Офісі президента прокоментували скандал з "плівками Єрмака"

ОПУ чекає офіційних результатів розслідування.

В Офісі президента прокоментували скандал з "плівками Єрмака"
Денис Ермак
Фото: Цензор

В Офісі президента прокоментували скандал з відео, на якому зафіксовано нібито брата глави ОПУ Андрія Єрмака, Дениса.

Розмови на оприлюднених плівках не мають стосунку до реального життя, ніхто з названих на них людей не був призначений на посади, які обговорювалися, йдеться в повідомленні на Telegram-каналі ОПУ.

"Однак всі викладені факти повинні бути ретельно перевірені - так само, як і джерела появи плівок і ті, хто і з якою метою виклав отримані плівки в публічну площину. НАБУ відкрило справу за заявою народного депутата, ДБР - за заявою керівника Офісу президента", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Офіс президента чекає офіційних результатів розслідування від правоохоронців.

"Ніхто не уникне покарання за протиправні дії, але і звинувачувати будь-яку зі сторін до офіційних результатів розслідування було б необачно. Всі ми розуміємо, що подібні скандали мають кінцевого бенефіціара", - підсумували в ОПУ.

Нагадаємо, 29 березня Лерос виклав в фейсбуці відео, на яких людина, схожа на Дениса Єрмака, проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на посади в органах влади.

У відповідь глава ОПУ Андрій Єрмак звернувся в СБУ і ДБР, щоб встановити походження відео і звинуватив депутата в помсті за зрив кадрового призначення.

Лерос в свою чергу звернувся до НАБУ, де розслідують факт можливого зловживання впливом.

Денис Єрмак назвав відео "нарізкою з вирваним контекстом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram