ГоловнаПолітика

Офіс президента звернувся до жителів Криму у зв'язку з поширенням коронавірусу

Представництво президента в АР Крим обіцяє надавати консультації з актуальних кримських питань.

Офіс президента звернувся до жителів Криму у зв'язку з поширенням коронавірусу
Фото: Крим Реалії

Офіс президента України закликав жителів окупованого Росією Криму у зв'язку з поширенням коронавірусу дотримуватися правил гігієни та дезінфекції, за можливості - перейти на дистанційну роботу і залишатися вдома.

Звернення опубліковано в телеграм-каналі ОПУ.

"Дорогі кримчани! У зв'язку з поширенням коронавірусу закликаємо вас дотримуватися правил гігієни та дезінфекції, за можливості - переходьте на дистанційну роботу і залишайтеся вдома. Утримайтеся від подорожей і відвідування місць з великим скупченням людей", - зазначили в ОП.

В Офісі президента просять жителів Криму особливу увагу звернути на безпеку людей похилого віку, які є групою ризику, і дітей.

"У разі виявлення симптомів хвороби (підвищена температура, сухий кашель, ускладнене дихання) самоізолюйтеся і звертайтеся до лікаря", - закликають в ОП.

Оперативну інформацію про коронавірус жителі півострова можуть отримувати з офіційних сторінок МОЗ, Кабінету Міністрів та Офісу президента України.

Актуальна інформація щодо позицій і дій державних органів влади, спрямованих на захист і підтримку зв'язків з нашими громадянами, ситуація з правами людини в Криму є на офіційному сайті Представництва Президента України в АР Крим (http://www.ppu.gov.ua/), його сторінках у facebook (https://www.facebook.com/ppu.gov.ua/) і twitter (https://twitter.com/ppu_gov_ua), в telegram-каналі (https://t.me/ppuark).

За номером гарячої телефонної лінії 0 800 502 192 або за телефоном +380 (552) 49-59-39 представництво обіцяє надавати консультації фахівців з актуальних кримських питань.

Нагадаємо, що в Україні у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу з 12 березня було введено карантин.

Напередодні Кабінет Міністрів продовжив карантин і ввів надзвичайну ситуацію в усіх областях до 24 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram