ГоловнаПолітика

Зеленський закликав депутатів не боятися коронавірусу і продовжувати працювати

"Страх у вас може бути тільки один - втратити довіру українського народу".

Зеленський закликав депутатів не боятися коронавірусу і продовжувати працювати
Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський закликає народних депутатів України працювати та ухвалювати важливі закони в інтересах країни і всіх її громадян.

Про це він заявив у своєму відеозверненні.

Зеленський вважає, що коли українські лікарі працюють практично без відпочинку, а тисячі військових перебувають в окопах, "депутату має бути соромно щось говорити про страх".

"Це спільна боротьба, де ми переможемо тільки разом. Особливо це повинні зрозуміти народні депутати, у яких сьогодні немає іншого вибору, як працювати. Якщо хтось із них забув, я нагадаю слова депутатської присяги: "Виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників". І тут ключовою є кожна частина: і "в інтересах усіх співвітчизників", і "виконувати свої обов'язки", - сказав президент.

"Страх у вас може бути тільки один - втратити довіру українського народу. Закликаю народних обранців думати про ухвалення важливих законів, яких потребує економіка, які наповнять бюджет життєво необхідними коштами. Країна не зупиняється, країна працює. І ви - не виняток", - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, 23 березня до Верховної Ради було внесено законопроєкт про онлайн-засідання.

18 березня прем'єр-міністр Денис Шмигаль запропонував підготувати закон про передавання повноважень між органами влади, якщо якийсь з них не зможе працювати через епідемію коронавірусу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram