ГоловнаПолітика

Хорошковського госпіталізували з підозрою на коронавірус

20 березня він повернувся з Франції, 21 березня - госпіталізований із симптомами ГРВІ.

Хорошковського госпіталізували з підозрою на коронавірус
Валерий Хорошковский

Колишній голова Служби безпеки України та віцепрем'єр-міністр часів президентства Віктора Януковича Валерій Хорошковський госпіталізований в Олександрівську лікарню Києва з підозрою на коронавірус.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Зазначається, що госпіталізацію політика журналістам підтвердили два джерела. Раніше цю інформацію оприлюднив нардеп від ОПЗЖ Вадим Рабінович.

Сам Хорошковський не підтвердив, але і не спростував інформації про те, що він перебуває в лікарні з підозрою на зараження коронавірусом.

Водночас повідомляється, що у Хорошковського виявлено двостороннє запалення легенів. Швидше за все, коронавірус, але наразі не підтверджений.

За даними "Схем", приватний літак Валерія Хорошковського Falcon 7X з бортовим номером MY-JET прибув з Ніцци (Франція) до Києва в п'ятницю, 20 березня.

На запитання журналіста, чи контактував він з кимось із посадових осіб або депутатів після повернення з Ніцци, Хорошковський відповів коротко: "Ні".

Водночас мер Києва Віталій Кличко заявив, що кількість киян, хворих на COVID-19, зросла до 31 особи.

"Сьогодні ввечері ми отримали від Державної установи "Київський міський лабораторний центр МОЗ України" ще 3 лабораторно підтверджені випадки захворювання на коронавірус. Всі троє киян, які захворіли, - чоловіки. Двоє з них лікуються вдома на самоізоляції. Один, 51-річний киянин, який повернувся з Франції, 21 березня був госпіталізований в Олександрівську лікарню із симптомами ГРВІ", - написав Кличко у фейсбуці.

Ще 22 підозри на коронавірус у Києві наразі перевіряють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram